Auto reparatie

Uw auto repareren bij AutoFirst Grou

Heeft uw auto een storing of defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie. Bij AutoFirst Grou bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

 • De modernste voorzieningen
 • Top kwaliteit onderdelen
 • Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs
 • Betaalbaar herstel
 • Garantie
 • Snel een afspraak en snel weer onderweg

AutoFirst Grou: Een garage met de modernste voorzieningen

De werkplaats van AutoFirst Grou is voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en te repareren. 

Top kwaliteit onderdelen

Autobedrijf Grou werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs

Bij Autobedrijf Grou werken servicegerichte technici aan uw auto. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken. 

Betaalbaar herstel

Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Garantie bij AutoFirst Grou

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, daarom zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen niet alleen value for money maar geven ook drie maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. 

Snel een afspraak maken voor reparatie, snel weer onderweg

Wilt u een reparatie laten uitvoeren? AutoFirst Grou helpt u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen.

AutoFirst Grou. Uw auto op de 1e plaats.

 • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Persoonlijke aandacht en advies
 • Behoud uw fabrieksgarantie
 • AutoFirst Grou Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Pech onderweg?

Maak gebruik van de AutoFirst mobiliteitsgarantie!

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

Tijd voor APK? Kom langs.

Lees meer
Bovag garantie

Contact

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0566-653280

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Aanbod occasions

Bekijk hier al onze occasions. 

Lees meer