Nieuws

Op deze pagina vindt u alle nieuwtjes rondom AutoFirst Grou!

 

Autobedrijf Grou sluit zich aan bij franchiseformule AutoFirst!

Vanaf 1 september gaat autobedrijf Grou officieel verder als AutoFirst Grou. De garage, bestaande uit Ben de Groot en Auke van der Laan, sluit zich aan bij de franchiseformule AutoFirst. Het AutoFirst concept heeft een landelijke dekking van meer dan 130 autobedrijven. Eigenaren Ben de Groot en Auke van der Laan zijn erg blij met de overstap: ‘Door ons aan te sluiten bij het concept AutoFirst kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn’, zegt Ben de Groot. ‘AutoFirst is een allround werkplaatsconcept voor merk-gebonden en merkonafhankelijke autobedrijven en staat bekend om haar mobiliteitsgarantie en de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan onderhoud en verkoop van auto’s. Dit past perfect bij ons bedrijf’, vult Auke van der Laan aan.

AutoFirst Grou is gespecialiseerd in; APK-keuringen, aircoservice, reparatie, de voorgeschreven onderhoudsbeurten en ook het monteren van zomer-, all season en winterbanden. Ook voor occasions kan men bij AutoFirst Grou terecht. De kracht van AutoFirst Grou zit in de brede kennis van het huidige wagenpark. Door continue bijscholing en anticiperen op de veranderingen in de markt, blijft de kennis van de monteurs op een hoog niveau. ‘Op deze manier kunnen de meest voorkomende reparaties en diagnoses voor onze klanten worden opgelost’, zegt Ben de Groot.  

De kwaliteit van de AutoFirst bedrijven wordt scherp in de gaten gehouden, zodat de klant verzekerd is dat zijn auto bij elke AutoFirst garage in de beste handen is. In samenwerking met VHD (hulpverlener/alarmcentrale) is een eigen mobiliteitsgarantie ontwikkeld. Een uitgebreide pechhulp welke ook nog eens veel voordeliger is dan andere pechhulp-aanbieders. Op deze manier is de klant ervan verzekerd dat het onderhoud aan de auto van goede kwaliteit is. ‘Mocht de auto, ondanks de uitgevoerde onderhoudsbeurten, toch stil komen te staan, dan kan onze klant met de AutoFirst mobiliteitsgarantie binnen no-time weer zijn weg vervolgen’, vertelt Auke van der Laan.   

Op de vraag welke voordelen AutoFirst voor het bedrijf biedt hoeven de heren niet lang na te denken: ‘Profiteren van kosteloze marketing op maat, de schaalvoordelen, ondersteuning op technisch-, administratief- en ICT-gebied en de complete mobiliteitsgarantie die aangeboden kan worden aan klanten’.

Op 15 september bent u van harte welkom bij de opening van AutoFirst Grou. Van 13.00u tot 16.00u staan de deuren open om een kijkje te komen nemen en te genieten van een hapje en drankje. Om de overstap naar AutoFirst te vieren biedt AutoFirst Grou daarnaast vier maanden lang openingskortingen aan. Kijk op www.autofirst-grou.nl/openingskorting voor meer informatie.

AutoFirst Grou - Uw auto op de 1ste plaats!

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst Grou.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

Bovag garantie

Pech onderweg?

Maak gebruik van de AutoFirst mobiliteitsgarantie!

Lees meer
Bovag garantie

APK keuring

Tijd voor APK? Kom langs.

Lees meer
Bovag garantie

Contact

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0566-653280

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Aanbod occasions

Bekijk hier al onze occasions. 

Lees meer