Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 op basis van 11 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Marjolijn Elst 17 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wij kwamen met onze Toyota langs nadat bleek dat de accu leeg was en er enige alarmlampjes bleven branden. Zonder klant te zijn werd ons een zeer deskundig antwoord gegeven en ging de vriendelijke monteur zelfs over tot het uitlezen en resetten zodat wij met een gerust hart onze terugreis naar de Betuwe konden vervolgen. Wij hoefden ook niets te betalen. Dit noemt men dus service met een grote S. Dank u wel.
10
Lilly Evertz Grou 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In november kwamen voor eerst bij auto first grou voor APK en kleine beurt. snelle service en super vriendelijk . Toen we er woensdag achter kwamen dat er iets mankeerde aan onze uitlaat hebben geen moment getwijfeld en gelijk langs geweest en konden vandaag terecht en gelijk gemaakt Weer snelle service en werden goed op hoogte gehouden. Ik raad deze garage aan iedereen aan
10
Lucia Katlijk 13 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed, snel en zeer betrouwbaar
10
Maike van der Weide Wergea 12 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima bedrijf met deskundige vakmensen. En snelle service! ????
0
Gerda Hobma Grou 07 aug 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Een prima bedrijf Alles wordt keurig overlegd wat er aan de auto mankeerd Apk keuring doen ze flot en goed Extra service voor mij ik rijd zelf geen auto maar de auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht Conclusie een top bedrijf
10
J B Jirnsum 04 jul 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle goede service. Vakkundige reparaties. Zeer vriendelijk personeel
10
Xor Verweijmeren Grou 23 mei 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Airco check, perfect en voordelig de defecte airco gerepareerd en opnieuw gevuld etc., gelijk apk keuring laten doen, alles was ok. Dit met een auto van 18 jaar oud. Dus dit wordt mijn garage voor het verdere onderhoud van mijn auto.
10
Herman Slottje Grou 22 mei 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top bedrijf met 1e klas service. Paar keer gebeld dat auto van mijn vrouw niet wou starten, accu probleempje, werd direct op locatie geholpen, tevens APK laten uitvoeren. Ook het verzoek van mij voor wissel en opslag van mijn wintervelgen set van de VW Artheon was direct geregeld. Wij kunnen Auto First alleen maar aanbevelen, een dikke 10.
8
Familie van Essen Grou 18 jan 2019
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Top !!!!
9
Ben De groot Jorwert 15 sep 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
laden...