Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 14 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

1
M. Jonker Grou 13 aug 2021
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Onze ervaring is zwaar teleurstellend. Zij hebben voor ons een achteruitrijcamera "ingebouwd". In eerste instantie was het beeld in spiegelbeeld doordat camera verkeerd om genoteerd was. Dan doet naar,5 dag de camera het niet meer en blijkt dat niet de originele bedrading is gebruikt bij het inbouwen maar een andere te dikke bedrading. Ook was opeens de achteruitrijlamp kapot. Camera is naar de leverancier teruggegaan en die heeft van de groothandel vernomen dat de camera stuk was en ook de voeding. De leverancier zegt dat dit duidt op een montagekosten. Autofirst vind dat hij niets fout heeft gemonteerd en dat het niet zijn schuld is. Ook beweert hij, in tegenstelling tot de leverancier, dat hij geen verkeerde bedrading heeft gebruikt. En dat de camera en achteruitrijlicht gelijktijdig kapot zijn gegaan zegt niets. Een lamp kan kapot gaan zegt hij. Dat is zo maar dit is wel erg toevallig. Dag €100,00 die we hem betaald hebben. Dag camera en Dag extra geld om de camera opnieuw te laten inbouwen.
10
Hylke Jorwert 24 feb 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn nieuwe caddy gekocht bij autofirst grou en de auto rijd geweldig. Zeer tevreden en heb tot nu toe al mijn auto’s (3) hier gekocht en zal dat zeker blijven doen
7
Tjitte grou 17 dec 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
heb mijn voertuigen lange tijd bij een ander bedrijf in onderhoud gehad . maar omdat autofirst dichtbij zit ,en dit gemakshalve voor mij veel beter uitkomt . heb ik hen het vertrouwen gegund om onze auto’s en camper in onderhoud te voorzien . tot nu toe ben ik zeer tevreden over het onderhoud , de snelle service en de klantvriendelijkheid van alle medewerkers van autofirst . bedankt voor alles en ik hoop natuurlijk Niet te vaak tot ziens . mvg tjitte kneefel
10
Marjolijn Elst 17 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wij kwamen met onze Toyota langs nadat bleek dat de accu leeg was en er enige alarmlampjes bleven branden. Zonder klant te zijn werd ons een zeer deskundig antwoord gegeven en ging de vriendelijke monteur zelfs over tot het uitlezen en resetten zodat wij met een gerust hart onze terugreis naar de Betuwe konden vervolgen. Wij hoefden ook niets te betalen. Dit noemt men dus service met een grote S. Dank u wel.
10
Lilly Evertz Grou 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
In november kwamen voor eerst bij auto first grou voor APK en kleine beurt. snelle service en super vriendelijk . Toen we er woensdag achter kwamen dat er iets mankeerde aan onze uitlaat hebben geen moment getwijfeld en gelijk langs geweest en konden vandaag terecht en gelijk gemaakt Weer snelle service en werden goed op hoogte gehouden. Ik raad deze garage aan iedereen aan
10
Lucia Katlijk 13 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed, snel en zeer betrouwbaar
10
Maike van der Weide Wergea 12 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima bedrijf met deskundige vakmensen. En snelle service! ????
0
Gerda Hobma Grou 07 aug 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Een prima bedrijf Alles wordt keurig overlegd wat er aan de auto mankeerd Apk keuring doen ze flot en goed Extra service voor mij ik rijd zelf geen auto maar de auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht Conclusie een top bedrijf
10
J B Jirnsum 04 jul 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle goede service. Vakkundige reparaties. Zeer vriendelijk personeel
10
Xor Verweijmeren Grou 23 mei 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Airco check, perfect en voordelig de defecte airco gerepareerd en opnieuw gevuld etc., gelijk apk keuring laten doen, alles was ok. Dit met een auto van 18 jaar oud. Dus dit wordt mijn garage voor het verdere onderhoud van mijn auto.
laden...